Wednesday, January 14, 2009

maamor yang mempersona

nampaknya orang kuat persatuan pengguna islam semakin hebat munculnya di media massa. ya, sebab perang isreal ke atas ghazzah itulah. dia membawa idea itu ini yang selalunya menggiurkan. saya tak pasti berapa ramai orang akan terpesona (untuk kali entah ke berapa) kepada madah doktor tu.

sejujurnya, kalau nak terpesona - silakan. nanti lepas ni bila doktor pengguna tu buat apa2 kenyataan yang menghentam pakatan rakyat, jangan la marah. jangan maki2 dia. sebab anda yang terpesona itu memang tak makan diajar. tak tau apa makna serik.

(kata kawan saya, jika rahim thamby chik menang dalam perlumbaan umno bulan mac depan, doktor tu mungkin boleh angan2 ada jawatan lain yang lebih menyeronokkan. dan siapa tahu, sekarang pun mungkin dia dah jadi campaign manager utk rahim tu. maklum la, kawan lama....)

1 comment:

rimanilzah said...

saya suka kuih makmur. bila makan mulut penuh. nak bercakap pun susah.